07/06/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Διευκρινίσεις για την υποβολή εντύπων στο ΕΡΓΑΝΗ λόγω διακοπής λειτουργίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

7/6/2024

Προσωρινή Μη διαθεσιμότητα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, από ώρα 15:00 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 15:00, δεν θα είναι δυνατή η είσοδος χρηστών-εργοδοτών στην πύλη εξυπηρέτησης επιχειρήσεων e-Services του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, λόγω αναγκαίας προγραμματισμένης αναβάθμισης υποδομών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Διευκρινίζεται ότι:

- Τα έντυπα προσλήψεων και αποχωρήσεων (Ε3, Ε5, Ε6 και Ε7) που υποβάλλονται στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής λειτουργίας, θα υποβληθούν εκπρόθεσμα εντός μιας ημερολογιακής ημέρας από την επανέναρξη λειτουργίας του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ

- Η εκπρόθεσμη υποβολή των ανωτέρω εντύπων, όπως επίσης η μη υποβολή στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ των λοιπών εντύπων αρμοδιότητας Δ.ΥΠ.Α. και Επιθεώρησης Εργασίας με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής δεν θα επισύρουν κυρώσεις.

Powered by Taxheaven.grcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Διακοπή λειτουργίας, ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, Υποβολή εντύπου, Υπουργείο Εργασίας