ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΝ ΟΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΣ ΑΝΩ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΜΙΜΑ,ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙΣΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ.

1.ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΕΑΝ Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε. ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟ ΠΙΝΚΑ?

2. ΕΑΝ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ Α ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε. ΕΞΑΓΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ Α ΥΛΕΣ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΚΑΙ ΖΤΟΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ?

3. ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ , ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ Α ΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΥΣΩΝ ΔΙΑΤΞΕΩΝ ΤΟΥ ΦΠΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!