24/01/19 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΟΕΕ: Αίτημα για Παράταση της προθεσμίας της ηλεκτρονικής υποβολής του εντύπου Ε11

To Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας μετά από αιτήματα λογιστών – φοροτεχνικών ζήτησε από την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την παράταση της καταληκτικής προθεσμίας της ηλεκτρονικής υποβολής του εντύπου Ε11 μέχρι 28/2/2019.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,


Όπως γνωρίζετε οι εργοδότες έχουν την υποχρέωση να γνωστοποιούν ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» στο έντυπο Ε11 εντός του μηνός Ιανουαρίου, στοιχεία των εργαζομένων που έλαβαν την ετήσια άδεια και το επίδομα αδείας κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος και έχουν καταχωρηθεί στο ειδικό «Βιβλίο Αδειών».


Μετά από αιτήματα λογιστών - φοροτεχνικών σχετικά με την αδυναμία συμπλήρωσης του εντύπου 2019 λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων τους μέχρι 31/1/2019 (ΦΠΑ, υποβολή ΦΜΥ, ΑΠΔ κλπ), παρακαλούμε όπως εξετάσετε την παράταση της καταληκτικής προθεσμίας της ηλεκτρονικής υποβολής του εντύπου Ε11 μέχρι 28/2/2019, για την ομαλή διαδικασία των σχετικών υποβολών από το σύνολο των υπόχρεων εργοδοτών.


Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ Κωνσταντίνος Κόλλιαςcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Αίτημα παράτασης, Έντυπο > Ε11, ΟΕΕ