Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς

Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς στον Komvos, μπορείτε να το δείτε κάνοντας click ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα έχει ήδη υποβληθεί στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα σας έχει υποβληθεί με επιτυχία στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Menu

Ιστορικό ερωτήματος

κλείσιμο

Παραμετροποίηση Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α. – Μισθωτών

Σε επιχείρηση με Κ.Α.Δ. 5212 -> Λιανικό εμπόριο μεγάλα καταστήματα γενικών πωλήσεων, στα οποία υπερισχύουν τα τρόφιμα τα ποτά ή ο καπνός, παντοπωλεία, περίπτερα, καταστήματα γενικών πωλήσεων,

και με κωδικό ειδικότητας εργαζομένου, με πρώτη ασφάλιση μετά το 1993, 532030 -> Πωλητές, έχω παραμετροποιήση την ασφάλισή του στην μισθοδοσία ως εξής:

? Πακέτο Κάλυψης -> 101

? Ομάδα Ταμείου -> 101/3129 & 024 & 026 – ΙΚΑ ΜΙΚΤΑ – ΕΤΑΜ – ΙΚΑ (ΠΡΩΗΝ ΤΑΠΙΤ - ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΕΑΥΕΚ)

? 2ος Κ.Α.Δ. 13 -> Δεν μου δίνει περιγραφή

? Ειδ. 2ου ΚΠΚ -> Νέοι Ασφαλισμένοι του ΤΑΠΙΤ εκτός ΤΠΠΟΕΘ και Αυτοαπασχολούμενου Προσωπικού Ιπποδρομιών

? Ειδ. Περ. Ασφ. 2ου ΚΠΚ -> Δεν μου δίνει περιγραφή

? 2ο Πακέτο Κάλυψης -> 24

Είναι σωστή η παραμετροποίηση;

Κατά την υποβολή της ΑΠΔ εμφανίστηκε το μήνυμα:

Ο συνδυασμός ΚΑΔ ΙΚΑ και κωδικού ειδικότητας, δεν συμφωνεί με τον κωδικό πακέτου κάλυψης.

Επίσης να σας ενημερώσω ότι ο εργαζόμενος έχει τις προϋποθέσεις για την Επιδότηση Εργατικής Εισφοράς (Ε.Ε.Ε.) και έχουν τσεκαριστεί τα σχετικά πεδία στην καρτέλα 4.

Για να δείτε την απάντηση της Επιστημονικής Ομάδας πρέπει να είστε συνδρομητής της υπηρεσίας Komvos

Γίνετε συνδρομητής

Copyright © Epsilon Net | Όροι Χρήσης