Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς

Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς στον Komvos, μπορείτε να το δείτε κάνοντας click ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα έχει ήδη υποβληθεί στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα σας έχει υποβληθεί με επιτυχία στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Menu

Ιστορικό ερωτήματος

κλείσιμο

Με ποιο τρόπο δηλώνεται η επιστρεπτέα προκαταβολή στο έντυπο Ε3;

Τα δικαιολογητικα που πρεπει να υποβαλλουμε στο συστημα για τις επιστρεπτεες ,υποβαλλονται απο τις επιχειρησεις ατομικες φυσικα προσωπα που ενισχυθηκαν με το λεγομενο προσωρινο πλαισιο γιατι εγω σχεδον ολες τις επιστρεπτεες τις εχω κανει στους πελατες με το κανονα de minimis ,ετσι καπου διαβασα αν οχι τιειναι ολα αυτα τα πιστοποιητικα και που μπορουμε ηλεκτρονικα να τα βρουμε η πρεπει να απευθυνθουμε στις υπηρεσιες τα πιστοποιητικα περι μη πτωχευσης ,και τα υπολοιπα τεσσερα γιατι τεσσερα ειναι τα παιρνουμε απο το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ενω το τελευταιο απο τα ειρινοδικια της χωρας μας, ολα αυτα βγαινουν και ηλεκτρονικα ξαναρωτω,
Ευχαριστω παρακαλω απαντηστε μου αυτη τη φορα λιγο συντομα διοτι δεν εχουμε και πολυ χρονο να ενημερωσουμε τους πελατες μας.
Επειδη δεν απαντηθηκε ακομη η ερωτηση μου κανω αυτη την συμπληρωματικη αναρτηση ,παρακαλω δωστε και σε αυτο το σκελος της ερωτησης μου απαντηση, οι λογιστες δεχομαστε βομβαρδισμο ερωτησεων αλλα και εχουμε πολλες αποριες γιατι αυτο που συμβαινει ειναι κατι πρωτογνωρο οσον αφορα τις αποζημιωσεις ,ενισχυσεις,επιδοτησεις εβγαλε ανακοινωση η ΑΑΔΕ οτι για φυσικα προσωπα με επιχειρηματικη δραστηριοτητα εφοσον εχουν καταχωρηθει στα βιβλια τους δηλαδη ειναι προαιρετικο η καταχωρηση αυτων , παραληλα ημεταφορα τους στο ε3, αλλα αν μεταφερθουν στο ε3 ,μεταφερονται στο Ζ3 πληροφοριακα στοιχεια και σε υποπινακα του πινακα στ, αλλα και στον πινακα Ζ1 ασυνηθη εσοδα και κερδη εδω μας τα χαλαει ,αφου αυτα ειναι αφορολογητα και ακατασχετα λογω κοροναιου αν τα βαλουμε εκει αλλοιωνονται τα αποτελεσματα και ο τζιρος και τα καθαρα κερδη της επιχειρησης καθως και στο κωδικο 023 επιμερισμος πωλησεων στους ΚΑΔ τι βαζουμε εκει πως το δικαιολογουμαι καταλαβετε υπαρχει ενας προβληματισμος .
Παρακαλω απαντηστε μου αναλυτικα και σε αυτο το σκελος της ερωτησης μου λιγο συντομα διοτι τρεχουν και οι προθεσμιες για την επιδοτηση παγιων που πρεπει νατο υποβαλουμε αλλα και στο πρωτο σκελος της ερωτησης μου απαντηστε αναμενω την απαντηση σας συνολικα.

Για να δείτε την απάντηση της Επιστημονικής Ομάδας πρέπει να είστε συνδρομητής της υπηρεσίας Komvos

Γίνετε συνδρομητής

Copyright © Epsilon Net | Όροι Χρήσης