Σε ΑΕ τα μελη του ΔΣ καθως επισης και ο Διευθυνων Συμβουλος λαμβανουν αμοιβη για τις παραστασεις τους στο Συμβουλιο μηνιαιως (με παρακρατηση χαρτοσημου 1,2% και φορου εισοδηματος εφοσον προκυπτει απο αυτους).
Εφοσον εξισωνονται με μισθωτες υπηρεσιες εχουν συμπεριληφθει στο αρχειο των βεβαιωσεων απο μισθωτες υπηρεσιες της επιχειρησης (μαζι με το υπολοιπο εμμισθο προσωπικο) για το φορολογικο 2015.
Ο χρονος κτησης αυτων των εισοδηματων απο τα ανωτερω προσωπα τελικα ποτε ειναι το φορολογικο 2015 ή το 2016 μιας που θελει και εγκριση απο την Ετησια Τακτικη Γενικη συνελευση που προκειται να πραγματοποιηθει?Και εαν η Γενικη Συνελευση τελικως δεν τα εγκρινει?
Τελος θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποιο θεμα εκπεσιμοτητας αυτων σε περιπτωση που λογω ρευστοτητας τα εν λογω εξοδα δεν εχουν εξοφληθει μεσα στο ετος 2015 δηλαδη εχουν γινει οι εγγραφες στην ομ.6 και η πιστωση των ποσων αυτων στον αναλογο 53.08.χχχ για καθε μελος του Δ.Σ.