ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΙΣΘΩΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΚΜΙΣΘΩΝΕΙ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ AIRBNB.ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΗΝ ΦΑΕ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ 1006 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1)Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΠΑ?
2)ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΙΘΑΝΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ KAI ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ?
3)ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2 ΕΡΩΤΗΜΑ?
4)ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΤΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?ΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ?
5)ΑΝ ΣΤΟ 2 ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΚΤΕΙ?
6)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΤΟ 2 ΕΡΩΤΗΜΑ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ