Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με έναν προμηθευτή μου στον οποίο έστειλα κάποια υλικά προς επεξεργασία με δ.α. της εταιρείας μου (ΑΕ)
Όταν τα επεξεργάστηκε μου τα έστειλε πίσω με δικό του δελτίο αποστολής στο οποίο αναφέρει επιστροφή από επεξεργασία ( αναφορά στο δ.α. που τα έστειλα) και στην συνέχεια μου έκοψε το τιμολόγιο πώλησης με την ίδια ημερομηνία του δ.α. που μου έστειλε τα επεξεργασμένα υλικά. Καθώς αποτελεί επεξεργασία φασόν από τον προμηθευτή μου προς την εταιρεία, του ζήτησα να μου εκδώσει Τιμολόγιο παροχής και όχι τιμολόγιο πώλησης. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου, μήπως δεν αναγνωριστεί η δαπάνη αγοράς, για να μπορώ να την εκπέσω από τα ακαθ. έσοδα της εταιρείας, δεδομένου ότι ο προμηθευτής απάντησε ότι δεν έχει τιμολόγιο παροχής να εκδώσει.
Θεωρείται σωστή η τιμολόγηση με τιμολόγιο πώλησης, ενώ ουσιαστικά πραγματοποιήθηκε επεξεργασία στα υλικά που στείλαμε?
Να σημειώσουμε ότι το τιμολόγιο δεν αναφέρεται σε επεξεργασία αλλά στα υλικά που μου επέστρεψε επεξεργασμένα.

Ευχαριστώ.