11/09/26 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

myBusinessSupport: Ενίσχυση de minimis για μηδική σε Ηλεία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Φθιώτιδα και Φλώρινα έως 18/9/2026

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων:

myBusinessSupport: Ενίσχυση de minimis για μηδική σε Ηλεία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Φθιώτιδα και Φλώρινα έως 18/9/2026

Προθεσμίες

  • 18/09: Υποβολή αιτήσεων χορήγησης κρατικής οικονομικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) για την στήριξη των καλλιεργητών μηδικής, λόγω των επιπτώσεων ως άμεσο επακόλουθο της ζωονόσου ευλογιάς, στο πλαίσιο εφαρμογής του Καν. (ΕΚ) 1408/2013 της Επιτροπής, της 18ης Δεκεμβρίου 2013. Αφορά γεωργούς που διαθέτουν καλλιέργεια μηδικής τα αγροτεμάχια των οποίων βρίσκονται στις περιφερειακές ενότητες Ηλείας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Φθιώτιδας και Φλώρινας (σχ. ΚΥΑ 226686/2026, ΦΕΚ Β’ 5455/08-09-2026).



comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Θεσσαλονίκη, myBusinessSupport, de minimis