Καλημέρα σας.

Φροντιστήριο προσλαμβάνει καθηγητές, με σύμβαση μερικής απασχόλησης και ορισμένου χρόνου, με ημερομηνία λήξης σύμβασης 31 Μαΐου.

Η σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου περιλαμβάνει τον όρο να εφαρμόζονται ως προς την αποζημίωση απόλυσης οι διατάξεις για τη σύμβαση αορίστου χρόνου σε περίπτωση πρόωρης καταγγελίας της.

Θα ήθελα να μου διευκρινίσετε πώς θα αντιμετωπίσουμε την περίπτωση τις πρόωρης λήξης της σύμβασης.

Έστω ότι θέλω η σύμβαση να λήξει στις 15 Μαΐου.

Με την λήξη της σύμβασης, ο εργοδότης καταθέτει στον ΕΡΓΑΝΗ το Έντυπο ΛΗΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, επιλέγοντας «ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΛΗΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Λύση Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου»

Στην πληροφορία «ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» θα βάλουμε 31 Μαΐου.

Στην πληροφορία «ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ» θα βάλουμε 15 Μαΐου.

Στην «ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΗΞΗΣ / ΛΥΣΗΣ» ποια από τις παρακάτω επιλογές που μου δίνει είναι καλύτερο να επιλέξω

Καταγγελία Σ.Ο.Χ., η οποία περιλαμβάνει όρο για πρόωρη καταγγελία.

Καταγγελία Σ.Ο.Χ. πριν την πάροδο του συμφωνημένου χρόνου για σπουδαίο λόγο

Καταγγελία Σ.Ο.Χ., χρόνου πριν την πάροδο του συμφωνημένου χρόνου χωρίς σπουδαίο λόγο

Συναινετική λύση της Σ.Ο.Χ., ορισμένου χρόνου πριν την πάροδο του συμφωνημένου χρόνου

Θα πρέπει να επισυνάψουμε κάποιο έντυπο; Στο πεδίο «ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΕΙΣ» γράφουμε κάτι;

Σας ευχαριστώ