Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς

Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς στον Komvos, μπορείτε να το δείτε κάνοντας click ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα έχει ήδη υποβληθεί στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα σας έχει υποβληθεί με επιτυχία στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Menu

Ιστορικό ερωτήματος

κλείσιμο

Ασφαλιστικές εισφορές

Περιοδεύων πωλητής αμείβεται και ασφαλίζεται βάσει τεκμαρτών ημερομισθίων. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:

1) Λαμβάνει μπόνους 5 φορές τον χρόνο. Υπόκεινται σε ασφαλιστικές εισφορές;

2) Λαμβάνει 120,00 ευρώ extra αμοιβή μηνιαίως για καύσιμα. Υπόκεινται σε ασφαλιστικές εισφορές;

3) Λαμβάνει διατακτικές σίτισης βάσει της εγκυκλίου 22/2023. Θα πρέπει να καταχωρούνται στην μισθοδοσία, ανεξάρτητα εάν δεν υπόκεινται σε ασφαλιστικές εισφορές;

4) Ο ένας περιοδεύων πωλητής, λαμβάνει σε 6 μήνες διατακτικές σίτισης συνολικά 1584,00 ευρώ και όχι το έτος. Στην περίπτωση αυτή, υπόκεινται σε εισφορές;; Πότε η αξία των διατακτικών σίτισης υπόκεινται σε εισφορές;; Έως 6 ευρώ ανά εργάσιμη ημέρα ή 132 ευρώ μηνιαίως ή 1584 ευρώ ετησίως;
Καλησπέρα σας,

Σας είχα υποβάλει το ερώτημά μου εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση.
Θα σας παρακαλούσα θερμά για την άμεση και επίσημη ενημέρωσή μου επί του θέματος.

Για να δείτε την απάντηση της Επιστημονικής Ομάδας πρέπει να είστε συνδρομητής της υπηρεσίας Komvos

Γίνετε συνδρομητής

Copyright © Epsilon Net | Όροι Χρήσης