Μονοπρόσωπη ΙΚΕ συνεστήθη Δεκέμβριο του 2016 και κατόπιν αφού εξέδωσε την απαιτούμενη οικοδομικη αδεια αρχισε να κατασκευαζει 5 μεζονετες σε ενα συγκροτημα κατοικιων.Πριν καν αποπερατωσει τα κτισματα τα πουλησε σε ημιτελη μορφη στο ετος 2017 .ερωτασθε1) υπαρχει δυνατοτητα προσδιορισμου των καθαρων κερδων με τεκμαρτο τροπο (20%) δεδομενου οτι τα πωλουμενα κτισματα ηταν ημιτελη?
2) ο τεκμαρτος προσδιορισμος των κερδων αφορα αποκλειστικα και μονο για πωλουμενα ακινητα οπου η εκδοση οικοδομικων αδειων ηταν πριν την 01/01/20063) Σε ενα απο τα συμβολαια πωλησης αναγραφεται αξια δηλωθεισα 17500 ,αξια αντικειμενικη 21400, αξια προυπολογιστικου κοστους 19250 ποια απο αυτες θα δηλωθει στο Ε3 ως εσοδο για τον προσδιορισμο των καθαρων φορολογητεων κερδων

4)τι σημαινει ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΡΔΩΝ κωδ 650 πινακας Η του Ε3 ( 40% ) της διαφοράς λογιστικών - τεκμαρτών κερδών στην περίπτωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων.και μηπως μπορει να χρησιμοποιηθει στην προκειμενη ΙΚΕ ?