Δυο ερωτηματα εχω,
1. Ετησιος Ε4 που επρεπε να τον υποβαλουμε 31/10 πηρε παραταση 31/11 ,επιχειρησεις που εχουν απολυσει πολυ πιο μπροστα τους υπαλληλους τους π.χ. 30/09 και δεν εχουν υπαλληλο πρεπει να τον υποβαλουν η εστω απολυσαν τον τελευταιο υπαλληλο τους 31/10 ,οπως μου ειχαν πει και απο το ΣΕΠΕ τον ετησιο τον υποβαλουν οι επιχειρησεις που απασχολουν προσωπικο εως 31/10 που ειναι η καταληκτικη ημερομηνια υποβολης του. Απαντηστε μου ειναι σωστο αυτο.
2. Οσον αφορα τωρα τα mydata ειναι υποχρεωτικα για ολους απο 1/11 πρεπει να στελνουν τα τιμολογια τους ηλεκτρονικα ολων των τυπων τα τιμολογια δηλαδη ΤΠΥ. ΤΙΜ-ΔΑ ,ΑΠΥ,ΚΛΠ.,τι γινεται σε αυτη την περιπτωση πρεπει ο λογιστης να γινει και καθηγητης πληροφορικης οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν απο υπολογιστη αλλοι δεν εχουν υπολογιστη -ιντερνετ μικρο επιχειρησεις διαφορων δραστηριοτητων απο την αλλη λενε για υποχρεωτικοτητα αλλα και δεν θα μπουν προστιμα για το 2021 τι ειναι αυτο τωρα ,επισης etimologio η πλατφορμα αυτη εξυπηρετει τις μικρο επιχειρησειςκαι τους μικρο επαγγελματιες, πως γινεται η διαδικασια εγγραφης σε αυτη εξηγηστε μας την ολη διαδικασια και κατι ακομη αν καποιος εκδωσει χειρογραφο τιμολογιο εχει συνεπειες επισης ποσο χρονικο διαστημα εχουμε ηλεκτρονικα για την εκδοση τιμολογιου.
Ευχαριστω αναμενω απαντηση σας