Α ερωτημα: -εχουμε πραξη επιβολης προστιμου απο το σωμα επιθεωρησης εργασιας με ημερομην ια πρωτοκολλου 13-8-2020 η οποια χαρακτηριζεται ως σημαντικη ατομικου χαρακτηρα.

Συγκεκριμενα βρεθηκε εργαζομενος ο οποιος ειχε ενταχθει στο προγραμμα συνεργασια και εργαζοταν ενω επρεπε να εχει ρεπο.

Στην αιτηση χορηγησης επστρεπτεας προκαταβολης υπαρχει ερωτηση αν υπαρχουν παραβασεις σεπε. Τις προηγουμενες φορες που εχουμε υποβαλλει αιτημα η απαντηση που διναμε ηταν αρνητικη διοτι δεν ειχαμε ποτε τετοιο προβλημα (δεν ξερουμε επομενως τι επιπλεον ερωτησεις υπαρχουν μετα την απαντηση ναι για να μπορουμε να εχουμε καποιο κριτηριο)

Στην επιστρεπτεα προκαταβολη 3 οταν θα βγει η αιτηση χορηγησης τι θα πρεπει να απαντησουμε στη συγκεκριμενη ερωτηση ?

Αν απαντησουμε ναι τι επιπτωσεις μπορει να εχει στη χορηγηση της επιστρεπτεας προκαταβολης 3 ?

Αν δεν το πληρωσουμε και κανουμε προσφυγη , μπορουμε να απαντησουμε οχι και σε τυχον ελεγχο να ισχυριστουμε οτι αμφισβητουμε το συγκεκριμενο προστιμο και γι αυτο απαντησαμε οχι ?

B ερωτημα: -επιπλεον του παραπανω ερωτηματος χρειαζομαστε διευκρινηση στο θεμα διατηρησης αριθμου εργαζομενων στην επιστρεπτεα προκαταβολη 1 και επιστρεπτεα προκαταβολη 2 .

Τι σημαινει διατηρηση μεσου αριθμου εργαζομενων μεχρι τις 31/03/2021 για την επιστρεπτεα προκαταβολη 1 και 01/06/2021 για την επιστρεπτεα προκαταβολη 2 για να λαβουμε το ευεργετημα της επιστροφης μονο του 60% της επιχορηγησης?

Πχ στις 01/06/2020 εχω προσωπικο βασει εργανη 61 ατομα. Στις 01/06/2021 πρεπει να εχω παλι 61ατομα? Αν εχουν φυγει οικοιοθελως 10 ατομα και εχουν συνταξιοδοτηθει 2ατομα δεν πρεπει να αντικατασταθουν?

Δηλαδη στις 01/06/2021 μπορω να εχω 49ατομα προσωπικο?