Στον Πίνακα 2, στη στήλη 10 (ως ειδικών συνθηκών κωδ. 1) αναγράφονται τα ακίνητα, τα οποία τελούν υπό αναγκαστική απαλλοτρίωση. Το ισχύει για τα ακίνητα για τα οποία έχει ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση και έχουν αποζημιωθεί οι ιδιοκτήτες τους;
Έστω ένα αγροτεμάχιο συνολικής στα 10 στρεμμάτων, εκ των οποίων στα 2 στρέμματα «πέρασε» αγωγός φυσικού αερίου. Για την εν λόγω απαλλοτρίωση ο ιδιοκτήτης εισέπραξε αποζημίωση από το Δημόσιο το 2007. Πώς θα εμφανίζει αυτό το αγροτεμάχιο στο Ε9.

Α. Θα καταχωρήσει ότι έχει στην κυριότητά του μόνο τα 8 στρέμματα (=10-2) , μιας και έχει ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση από το 2007 ή



Β. Θα καταχωρήσει ότι έχει στην κυριότητά του 8 στρέμματα (σε ένα ΑΤΑΚ) και σε ξεχωριστό ΑΤΑΚ θα πρέπει να καταχωρήσει τα 2 στρέμματα με ειδικών συνθηκών στήλη 10, κωδ. 1.