Παρακαλώ να με ενημερώσετε για το παρακάτω θέμα. Είμαι συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας από 31-12-2013. Μέσα στο 2014 έπρεπε να λάβω το πετσοκομένο εφάπαξ που είχα δικαίωμα. Το Ταμείο αυτασφάλειας δεν μου κατέβαλε έγκαιρα ολόκληρο το ποσό αλλά την καταβολή του την έκανε σε τρείς δόσεις . Την τελευταία από αυτές 13.700 περίπου κατέβαλε τον Φεβρουάριο του 2018 αλλά ήδη την χρωστούσα και εξαφανίστηκε εξοφλώντας χρέη μου.
Ανέβασε στο σύστημα της ΑΑΔΕ το ποσό χωρίς να αναφέρει πως αυτό αφορά προηγούμενα έτη ( το 2014 η ακόμα και 2015-2016-2017 ) όπως αναφέρει και για τα αναδρομικά που λαμβάνει ένας συνταξιούχος η εργαζόμενος και υποχρεούται σε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης. .
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το εισόδημά μου το 2018 να φαίνεται πολύ αυξημένο και να χάνω για το λόγο αυτό και το επίδομα στέγασης και το επίδομα των παιδιών ( Α21) που δικαιούμαι αν δεν είχε προστεθεί με καθυστέρηση 5 ετών η δόση αυτή του εφάπαξ
.Παρακαλώ δώστε μου οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειές μου γιατί αν μη τι άλλο το θεωρώ παντελώς άδικο.
Με εκτίμηση και ευχαριστίες.