Φροντιστήριο απασχολεί καθηγητές με συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης (δύο ημέρες την εβδομάδα από τέσσερις ώρες περίπου) και ορισμένου χρόνου. Οι συμβάσεις λήγουν στις 12/05/2018 και θα πρέπει να παραταθούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα οι μισές έως τις 26/05/2018 και οι υπόλοιπες έως τις 01/06/2018.

Ερώτηση: Βάση του Άρθρου 41, Ν.3986/11 δεν είναι απαραίτητη η ανανέωση των συμβάσεων που παρατείνονται για διάστημα μικρότερο των 10 Εργάσιμων ημερών. Με καλύπτει αυτό για τους καθηγητές που η σύμβαση τους λήγει το Σάββατο 26/05/2018 ή θα πρέπει να κάνω νέες συμβάσεις και αναγγελίες.

Σε περίπτωση νέων συμβάσεων θα πρέπει να υποβληθεί το έντυπο Ε7 και εκ νέου το έντυπο Ε3 ή υπάρχει κάποια άλλα διαδικασία;. Θα πρέπει να υπολογιστούν όλα τα επιδόματα (π.χ. επίδομα αδείας) και να αποδοθούν στον εργαζόμενο και με την λήξη της πρώτης σύμβασης και για την νέα ανανέωση να γίνει νέος υπολογισμός των επιδομάτων ή θα γίνει ένας γενικός υπολογισμός με την λήξη και της δεύτερης σύμβασης.

Παρακαλώ θερμά, λόγο πίεσης χρόνου, για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απάντησης.

Ευχαριστώ.