Εργαζόμενος σε αναψυκτήριο -τυροπιτάδικο ,μπορεί να δουλεύει π.χ. για το μήνα  Δεκέμβριο την μία εβδομάδα  Δευτερα - Τριτη, την δεύτερη εβδομάδα Πεμπτη- Παρασκευη- Σαββατο, την τρίτη εβδομάδα Τεταρτη-Σαββατο και την τέταρτη εβδομάδα Τριτη-Παρασκευη πάντα οχτώ ώρες απασχόληση την ημέρα. Μπορει ο εργοδοτης να το κανει αυτο? επειδη οι μερες εργασιας δεν ειναι σταθερες και θα αλλαζουν απο μηνα σε μηνα ,θα πρεπει καθε μηνα να φτιαχνω συμβαση εργασιας εκ περιτροπης απασχολησης  με τις συγκεκριμενες μερες και ωρες που θα εργαζεται και να την υποβαλω στο εργανη? πρεπει  να επισυναπτω και προγραμμα εργασιας με τις συγκεκριμενες μερες? στο πινακα Ε4 συμπληρωματικο ωραριου ζηταει ωρες εργασιας την εβδομαδα , επειδη διαφέρουν απο εβδομάδα σε εβδομάδα οι ώρες, εγώ τι πρέπει να στέλνω ,πίνακα Ε4 μονο για την συγκεκριμενη εβδομαδα?επειδή οι ώρες την μία εβδομάδα είναι 16 και την άλλη 32 ώρες δηλαδη την πρωτη εβδομαδα του μηνα θα δουλεψει τριτη-τεταρτη-πεμπτη,να στειλω πινακα ε4 για τις συγκεκριμενες μερες? τι συμβαση εργασιας θα τον βαλω να υπογραψει? θα ηθελα να μου απαντησετε τι πρεπει να υποβαλω στο εργανη ετσι ωστε να ειμαι καλυμενος σε τυχον ελεγχο απο ΙΚΑ και ΣΕΠΕ.