08/05/20 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΟΦΕΕ: Σχετικά με τη μη καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού επιχειρήσεων (800€) σε περιπτώσεις που έχει υποβληθεί η σχετική αίτηση ενώ είναι δικαιούχοι

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΦΕΕ καλεί όλους τους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς να επικοινωνήσουν με τις τοπικές Ενώσεις-Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., και να ενημερώσουν για περιπτώσεις πελατών τους που αντιμετωπίζουν περιπτώσεις μη καταβολής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού επιχειρήσεων (800€) ενώ έχει υποβληθεί η σχετική αίτηση, και ενώ είναι δικαιούχοι, δεν τους έχει καταβληθεί το ποσό.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε., σε άμεση συνεργασία με τις Ενώσεις μέλη της, παρακολουθεί στενά το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, με τη μη καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού επιχειρήσεων (800€) σε πολλές περιπτώσεις που έχει υποβληθεί η σχετική αίτηση, και ενώ είναι δικαιούχοι, δεν τους έχει καταβληθεί το ποσό.

Για τον σκοπό αυτό, καλούμε όλους τους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς να επικοινωνήσουν με τις τοπικές Ενώσεις-Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., και μέσω ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας αναφοράς προβλημάτων που έχουμε δημιουργήσει, να μας ενημερώσουν για περιπτώσεις πελατών τους που αντιμετωπίζουν το παραπάνω θέμα.

Στόχος μας είναι η συγκέντρωση και διαβίβαση των εν λόγω περιπτώσεων στους αρμόδιους φορείς.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΠΟΦΕΕ, Αποζημίωση ειδικού σκοπού