Είμαι 33 ετών , από το 2021 μένω μόνιμα στο Μόναχο και είμαι διδακτορικός φοιτητής σε ένα Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο στην Γερμανία, το οποίο πληρώνει – αποζημιώνει τους διδακτορικούς φοιτητές του, για τις υπηρεσίες που τους παρέχουν οι φοιτητές, πάνω στο αντικείμενο έρευνας τις ειδικότητας τους. Από το 2021 μέχρι και σήμερα, πληρώνομαι από το Γερμανικό Ινστιτούτο σαν διδακτορικός φοιτητής.
Από το 2021 πού έφυγα από την Ελλάδα δεν έχω δηλώσει στην Ελληνική ΕΦΟΡΙΑ τιποτα από τα παραπάνω .
Μέχρι το 2021 στην Ελλάδα στις φορολογικές δηλώσεις μου δήλωνα ότι φιλοξενούμουν στο σπίτι των γονέων μου, με μηδενικό εισόδημα και το ίδιο συνεχίζω να δηλώνω μέχρι σήμερα στις φορολογικές μου δηλώσεις. Ερώτηση :
Τι θα πρέπει να κάνω σήμερα, για να είμαι καθόλα νόμιμος και για την Γερμανία και για την Ελλάδα φορολογικά και ασφαλιστικά από το 2021 ..