Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα , ήθελα να σας ρωτήσω παρακαλώ τα κάτωθι

1) Σχολή με Κύρια Δραστηριότητα (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ) και με Δευτερεύουσες (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) , (ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Π.Δ.Κ.Α.) (Υπηρεσίες Καθηγητή) είναι Υποχρεωμένη η ΑΠΥ που εκδίδει να είναι μέσω Παρόχου Υπηρεσιών ηλεκτρονικής Τιμολόγησης ή εμπίπτει στην
(ΠΟΛ.1002/2014) που δεν έχουν Υποχρέωση ΦΗΜ και μπορεί μέσω το λογιστικού προγράμματος που έχει αγοράσει να στέλνει (on line) σε πραγματικό χρόνο.
2) Λογιστικό γραφείο με νομική μορφή ΟΕ,ΕΠΕ κλπ μορφές όχι Ατομική επιχείρηση με κύρια Δραστηριότητα (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ) θεωρείται και αυτή στην διάταξη της (ΠΟΛ.1002/2014) οντότητες που δεν έχουν Υποχρέωση ΦΗΜ και μπορούν να στέλνουν και αυτοί σε πραγματικό χρόνο μέσω ERP για ΑΠΥ πάντα μιλάμε για Λιανική Φυσικά.

Ευχαριστώ για τον Χρόνο σας και Παρακαλώ όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί είναι επείγον.