Επιχείρηση (Ε.Ε ,ετερόρρυθμη ) όχι (ΙΚΕ η ΑΕ) με αντικείμενο υπηρεσίες υποστηρικτικές φυτικής παραγωγής δουλεύει με καθεστώς εργάσιμου με τους εργάτες που προσλαμβάνει λόγω του τομέα στον οποίο αναπτύσσετε (πρωτογενή παραγωγή).
Προκύπτει η ανάγκη απογραφής στο ΕΦΚΑ (δηλ. Α.Μ.Ε ,κωδικούς ,Εργάνη ) για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
Η ερώτηση μου εστιάζεται στο γεγονός ότι μέτα από την παραπάνω ενέργεια γεννιούνται νέες υποχρεώσεις και για τους υπαλλήλους-εργάτες με εργάσιμο ?
Δηλ…. στο ΣΕΠΕ σήμερα γνωστοποιείται η έναρξη εργασίας τους με έναν πίνακα excel όπως παλιά (έλλειψη κωδικών δεν στηρίζετε η ηλεκτρονική αποστολή ) μετά την απογραφή θα μπαίνουν και οι με καθεστώς εργάσιμου εργάτες στον Ε4 πλέον ΚΑΙ Πως ?
Για ψηφιακό ωράριο και ψηφιακή απογραφή νομίζω ότι εξαιρούνται οι τα του εργασίμου.
Ο Δ.Υ.Π.Α μας αναγκάζει εφόσον υπάρχουν κωδικοί ΕΦΚΑ να ανεβάζουμε προσλήψεις π.χ οικοδομών αν το έργο αφορά τον ίσιο φορέα φυσικά , θα γίνει το ίδιο με τα τους εργασίμου ? ΔΗΛ. θα ανεβάζουμε προσλήψεις πχ έργου με πιθανή παραγωγή του πίνακα Ε4 από τον συμπληρωματικό πρόσληψης ?
ΑΠΔ θα στέλνουμε μόνο για τους μισθωτούς με ασφάλιση ΕΦΚΑ μισθωτών ? και όχι για αυτούς του εργασίμου οι οποίοι θα συνεχίσουν στο 10% ΕΦΚΑ-ΟΓΑ ?
Θα ήθελα την τοποθέτηση επι του πρακτέου διότι δεν νομίζω να έχω και βέβαιες τοποθετήσεις από τους φορείς ΣΕΠΕ & ΙΚΑ