Τα τελευταία 2 έτη γίνεται έλεγχος 10ετίας απο το ΙΚΑ στην επιχείρηση μου η οποία απασχολεί μέσω όρο εργαζομένων 100 άτομα εκ των οποίων τα 70 έιναι ημερομίσθιοι πλήρους απασχόλησης και 30 υπάλληλοι.
Κατα τη διάρκεια του κάθε μήνα κάποιοι ημερομίσθιοι δεν εργαζόνταν καθημερινά παρότι ηταν πληρους απασχόλησης και κάτι τέτοιο δεν δηλωνόταν ούτε στο ΙΚΑ/ΣΕΠΕ ούτε στο βιβλίο τροποίησης ωραρίου.Καλούμαστε να πληρώσουμε πρόστιμο για τις συγκεκριμένες ημέρες του κάθε εργαζόμενου και το μόνο πράγμα που έχω στα χέρια μου είναι αιτήματα άδειών άνευ αποδοχών για κάθε ημέρα όπου ο ημερομίσθιος δεν εργάστηκε τα οποία όμως δεν είχαν γνωστοποίηθεί στο τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ.Ο αρμόδιος υπάλληλος του ΙΚΑ μου είπε ότι υπάρχει σχετική εγκύκλιος που έχει ψηφιστεί απο το συμβούλιο επικρατείας η οποία αναφέρει άφενώς ότι η επιχείρηση ήταν υπόχρεωμένη να γνωστοποιήσει την οποιαδήποτε άδεια άνευ αποδοχών και να συμπληρώσει το αθεώρητο βιβλίο τροποίησης ωραρίου το οποίο έπρεπε να υποβάλει στο τομι΄κο υποκατάστημα του ΙΚΑ ατο τέλος του κάθε έτους.
Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αυτό που υποστηρίζει το ΙΚΑ για τις άδειες αποδοχών και το βιβλίο τροποποίσης ωραρίου;
Επίσης απο τότε που ήρθα στην εταιρεία για κάθε απουσία υποβάλω τροποποιητικό ωραρίου ατομικό για τον κάθε 1 εργαζόμενο ξεχωριστά με αιτιολογία δεν προσήλθε. Ειμαι καλυμενος απο εδώ και πέρα για τους επόμενους ελέγχους;
Έχετε να μου προτείνετε κάτι για να μην έχω πρόβλημα στους επόμενους ελέγχους;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων