Για τις επιχειρήσεις που εκδίδουν μέσω τις εφαρμογής timologio της ΑΑΔΕ τα παραστατικά τους για Β2Β συναλλαγές και για B2C συναλλαγές ( Απαλλαγή από χρήση ΦΗΜ βάση της ΠΟΛ.1002) θα κάνουμε δήλωση ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων μέσω παρόχου (Α.1129/2025) για να δηλωθεί ο δημόσιος πάροχος ΑΑΔΕ έως 01/10/2026 (2 η περίοδος εφαρμογής ακαθάριστα έσοδα
Δεδομένου ότι η υποχρέωση καταλαμβάνει μόνο τις B2B συναλλαγές και B2G αν όταν κάνω την δήλωση για δημόσιο πάροχο επιλέξω μόνο Β2Β και B2G θα με αφήνει η εφαρμογή timologio να εκδίδω B2C εφόσον είμαι στην ΠΟΛ.1002 ή θα πρέπει να έχω επιλέξει και B2C στον πάροχο για να μου επιτραπεί η έκδοση αποδείξεων λιανικής μέσα από το e-tilologio?

Επίσης αν έχω αποκλειστικά στην επιχείρηση μου έκδοση λιανικής (ΠΟΛ.1002) και εκδίδω μόνο μέσω εφαρμογής timologio θα πρέπει και πάλι να κάνω δήλωση ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων μέσω παρόχου (Α.1129/2025) δημόσιος πάροχος και να επιλέξω B2C συναλλαγές?
Τέλος αν δεν κάνω B2G συναλλαγές και το επιλέξω θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα?