Καλησπέρα σας,
παρακαλώ για τη διευκρίνηση σε 2 ερωτήματα που προκύπτουν από την αλλαγή βιβλίων από Β σε Γ κατηγορία σε Ετερρόρυθμη Εταιρεία λογω αύξηση κύκλου εργασιών.
- Μετά την μετατροπή των βιβλίων της εταιρείας από Β σε Γ κατηγορίας σημαίνει αυτόματα και τη δημοσίευση χρηματοοικονομικών καταστάσεων ? Έχουμε υπόψιν για παράδειγμα μία περίπτωση στις ΕΕ που λόγω συμμετοχής ΝΠ μέσα στους εταίρους της, οφείλει να δημοσιεύει. Η μετατροπή των βιβλίων είναι ένας τέτοιος λόγος ?
- Πως χονδρικά γίνεται η διαδικασία σχηματισμού ισοζυγίου ? Σε λογαριασμούς που δεν υπάρχει εικόνα και υπόλοιπα, οδεύουμε με γνώμονα το εμπορικό της πρόγραμμα για πελάτες, προμηθευτές, αποθήκη κλπ ? Μετά απευθυνόμαστε σε πλατφόρμες Taxis και ΕΦΚΑ για τις οφειλές κλπ ? Έχετε κάποια αρθρογραφία να μας υποδείξετε ?
Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!