Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να μου απαντήσετε στο στο παρακάτω σενάριο:
Φεύγει μπετονιέρα με 10 m³ σκυρόδεμα για ένα έργο με δελτίο αποστολής και, όταν φτάνει εκεί, αποφασίζεται να αφήσει τα 4 m³ στο συγκεκριμένο έργο και τα υπόλοιπα 6 m³ να σταλούν σε άλλο έργο/πελάτη, χωρίς να επιστρέψει το φορτηγό στις εγκαταστάσεις μας. Ποιο από τα παρακάτω σενάρια θεωρείτε σωστό;
1)Να εκδώσω στην παρούσα φάση Δελτίο Ποσοτικής Παραλαβής (δεν διαβιβάζεται )για τα 6 m³ ώστε να τα εισάγω στην αποθήκη μου και στη συνέχεια να εκδώσω κανονικό δελτίο αποστολής από την έδρα μου προς τον νέο πελάτη.
2)Να εκδώσω αντίστροφο δελτίο (που διαβιβάζεται χωρίς να γίνει η διακίνηση) ώστε να ενημερωθεί η αποθήκη μου και στη συνέχεια να εκδώσω κανονικό δελτίο αποστολής από την έδρα μου προς τον νέο πελάτη.
3) Να εκδώσω Συγκεντρωτικό Δελτίο Αποστολής και να εκδίδω δελτία αποστολής σε κάθε έργο βέβαια εδώ υπάρχει η δυσκολία από τον κανόνα τεχνολογίας σκυροδέματος 2016 που μου επιβάλει σε κάθε δελτίο να υπάρχει το έργο και η ακριβή σύνθεση του σκυροδέματος σε kg.
4) Αν υπάρχει κάτι άλλο που πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει έτσι ώστε το υπόλοιπο να φύγει από τον πελάτη Ά και να πάει στον πελάτη ΄Β?