καλησπερα σας . Θα ηθελα να κανω τα παρακατω ερωτηματα

1. Μια επιχείρηση λαμβάνει επιδότηση τόκου .Ποιές είναι οι λογιστικές εγγραφές που πρέπει να γίνουν και ποιές οι ενέργειες (χαρακτηρισμοί, τύποι κλπ) που πρέπει να κάνω στα my data.

2.Οι χρεωστικοί τόκοι , τράπεζας του εξωτερικού, διαβιβάζονται με τον ίδιο τρόπο που διαβιβάζονται και οι χρεωτικοί τόκοι τραπεζών της ημεδαπής ?

3.Απόδειξη είσπραξης φόρου διαμονής. Πώς μπορώ να τη διαβιβάσω ως λήπτης;

4.Όσον αφορά τις πιστωτικές συναλλαγματικές διαφορές , Ποιές είναι οι λογιστικές εγγραφές που πρέπει να γίνουν και ποιές οι ενέργειες (τύπος, χαρακτηρισμός ε3, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5. Εταιρεία παραγωγής οίνου , εκδίδει τιμολόγιο αγοράς αγροτικών προϊόντων Ιδιοπαραγωγής χωρίς Φ.Π.Α. για τα σταφύλια ιδιοπαραγωγής της. Ποιές είναι οι λογιστικές εγγραφές που πρέπει να γίνουν και ποιές οι ενέργειες (χαρακτηρισμοί, τύποι κλπ) που πρέπει να κάνω στα my data.

6. Διατακτικές σίτισης. Ποιές είναι οι λογιστικές εγγραφές που πρέπει να γίνουν και ποιές οι ενέργειες (τύπος, χαρακτηρισμός ε3, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ κλπ) για my data