Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς

Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς στον Komvos, μπορείτε να το δείτε κάνοντας click ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα έχει ήδη υποβληθεί στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα σας έχει υποβληθεί με επιτυχία στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Menu

Ιστορικό ερωτήματος

κλείσιμο

Ποια δικαιολογητικά και έως πότε πρέπει να προσκομίσει ωφελούμενος από επιστρεπτέα προκαταβολή; Τι ισχύει για τις εγγραφές ΑΠΔ σε περίπτωση αναστολής;

Οσον αφορα τις εγγραφες του ΔΧ 2020 οσων βρισκονταν σε αναστολη εργασιας ,βγηκε εγκυκλιος απο το ΕΦΚΑ οτι για το διαστημα αυτο θα κανουμε εγγραφες με ΤΑ 116 ,αλλα οσοι εχουν υποβαλει μονομερεις δηλωσεις θα παραχθουν απο το συστημα αυτοματα εδω δεν μπορω να το καταλαβω θα υποβαλουμε εμεις ως επιχειρησεις ΑΠΔ η θα υποβληθουν αυτοματα απο το συστημα εξηγειστε μας αναλυτικα παρακαλω τι εννοει μονομερεις εχουμε υποβαλει στο συστημα ΕΡΓΑΝΗ τις δηλωσεις πχ καφετερια το καλοκαιρι υποβαλαμε τις δηλωσεις για Αυγουστο- Σεπτεμβριο το ΔΧ θα το υποβαλει η επιχειρηση η αυτοματα.

2 Επισης διαβασα σε εγκυκλιο οσον αφορα την επιστρεπτεα προκαταβολη οτι πρεπει εως 28/2/21 να υπουποβληθουν στο συστημα τα δικαιολογητικα και για τις προηγουμενες επιστρεπτεες ,τι δικαιολογητικα να υποβαλουμε αφου το συστημα τα διασταυρωνει αυτοματα με τα εσοδα που καταχβρουμε σε αυτο .

Περιμενω αμεσα απαντηση σας
3 Παρακαλω απαντηστε μου και στο τριτο σκελος της παραπανω ερωτησης μου αμεσα και αυτο ειναι να μου πειτε μου τους συντελεστες εισφορων εργοδοτη και εργαζομενου για ΚΠΚ 101, 102,105

Για να δείτε την απάντηση της Επιστημονικής Ομάδας πρέπει να είστε συνδρομητής της υπηρεσίας Komvos

Γίνετε συνδρομητής

Copyright © Epsilon Net | Όροι Χρήσης