Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς

Το ερώτημα σας υποβλήθηκε επιτυχώς στον Komvos, μπορείτε να το δείτε κάνοντας click ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα έχει ήδη υποβληθεί στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Επιστημονικός κόμβος

Το ερώτημα σας έχει υποβληθεί με επιτυχία στον Επιστημονικό Κόμβο του e-forologia.
Για να το διαβάσετε πατήστε ~TOPIC_ID~.

Menu

Ιστορικό ερωτήματος

κλείσιμο

Αναστολή συμβάσεων εργασίας

Καλημέρα
παρακαλω ενημερώστε με για μια επιχείρηση λιανεμπόριο που ειναι ήταν κλειστή απο κρατική εντολή κάνει χρήση του click away απο 15/12/2020 και να θέσει μέρους του προσωπικού στο πρόγραμμα συνεργασίας.
1.θα υποβάλλει συμπληρωματικό ωραρίου και πότε ??
2.πότε θα υποβάλλει το πρρόγραμμα συνεργασίας Δεκεμβρίου ??
3.θα υποβάλλει μία δήλωση για τα ατομα που θα εργασθούν και για ατομα που δεν εργασθούν??
Επίσης επιχείρηση πρακτορείο ΟΠΑΠ με καδ 92.00 θέλει να κάνει αναστολή σύμβασης από 01/12-31/12/2020 και το σύστημα μου το πέρασε σαν πληττόμενη επιχείρηση και όχι από κρατική εντολή !! ενώ τον Νοέμβριο μου το πέρασε από δημόσια αρχή

Μήπως πρέπει να δηλώσω από 01/12-14/12/2020 από κρατική εντολή και από 15/12-31/12/2020 ως πλήττομενη ?? Δεδομένη όμως η επιχείρηση είναι κλειστή από δημόσια αρχή είναι σωστά΄??

Ενημερώστε με άμεσα σας παρακαλώ

Καλημέρα
λογω οτι πρεπει να υποβάλλω τις αναστολές Δεκεμβρίου απο Δημόσια Αρχή παρακαλω να ενημερώσετε για μια επιχειρηση κλειστή για ολο το Δεκέμβριο ... δεν με αφήνει να υποβάλλω απο 01-31/12/2020 και μου λεει οτι το χρονικό διαστημα δεν υπαγεται στον καδ υπαγωγής καδ (47.59) και την θεωρεί ως πληττόμενη !!
θα βγει νεα ΚΥΑ ?? πως πρεπει να το διαχειριστώ ??
ευχαριστώ

Για να δείτε την απάντηση της Επιστημονικής Ομάδας πρέπει να είστε συνδρομητής της υπηρεσίας Komvos

Γίνετε συνδρομητής

Copyright © Epsilon Net | Όροι Χρήσης