Θα αγοραστεί ακίνητο από Ο.Ε. Ξενοδοχείο με δάνειο από τρίτο με εγγραφή σύμβαση δανείου. Τα μέλη τις ΟΕ είναι 3 και το ένα μέλος κάποια στιγμή μέσα στο 2017 θα αποχωρήσει λόγω συνταξιοδότησης , και η θα μένουν 2 μέλη η θα προστεθεί άλλο.θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :
1) Επειδή θα υπάρχει ακίνητο στην οε και θα ε χει αγορασθεί όταν το μέλος ήταν στην εταιρεία τι γίνετε. Το μέλος που θα αποχωρήσει δεν έχει καμία αξίωση .
2) Τι διαδικασία χρειάζεται σε περίπτωση αποχώρησης του και τι γίνεται με την εισφορά του στο κεφάλαιο της οε και πως φορολογείται, ( το κεφάλαιο είναι μικρό)
3) Επειδή το ακίνητο θα αγορασθεί με δάνειο το οποίο θα καλύπτει την αγορά θα πρέπει να αλλάξει κάτι στο κεφάλαιο και να γίνει τροποποίηση ?