Φορολογούμενος 46 ετών, λείπει από την Ελλάδα 28 χρόνια, από τα 18 του.

Είναι Βρετανός υπήκοος παντρεμένος στην Αγγλία το 2007 με Ελληνίδα και έχει και μια κόρη που επίσης γεννήθηκε στην Αγγλία το 2008.

Με την γυναίκα του είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, Σαουδικής Αραβίας, και είναι και οι δυο στην ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού κάνοντας κοινή φορολογική δήλωση στην Ελλάδα.

Στις 14/1/2020 δήλωσε τον γάμο του και το παιδί του στο ειδικό ληξιαρχείο Αθηνών.

Θεωρώντας ότι δεν έχει βγάλει ΑΦΜ και για να κάνει κοινή δήλωση με την γυναίκα του θέλησε να κάνει ενέργειες έκδοσης Α.Φ.Μ. Ανακάλυψε όμως ότι οι γονείς του εκδώσανε, στα 17 η 18 του ΑΦΜ, και ότι από 18 χρονών που έφυγε για το εξωτερικό μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, 26 χρόνια δηλαδή φαινόταν στην ΔΟΥ Παλαιού Φάληρου, τώρα Γλυφάδας.

Προσπάθησε να μεταφερθεί από την ΔΟΥ Παλαιού Φαλήρου στην ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού, τουλάχιστον από το 2011 που είναι στην Σαουδική Αραβία. Ενώ προσκόμισε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, η εφορία δέχτηκε να τον μεταφέρει από 10/1/2020 στην ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού, παρόλο που είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την Σαουδική Αραβία, εργασίας και διαμονής με σφραγίδες και από το Ελληνικό Προξενείο στην Τζέντα.
Δεν είχε υποβάλλει ποτέ φορολογικές δηλώσεις

Με αφορμή την πρόσφατη νομοθεσία που αναφέρει ότι με επαναπατρισμό για κάποιον που ήταν κάποια χρόνια στο εξωτερικό για ευνοϊκότερη φορολογία, μιας και σκέφτονται την επιστροφή στην Ελλάδα, το ερώτημα είναι αφενός εάν η ευνοϊκότερη αυτή ρύθμιση αφορά τόσο σε μισθωτό όσο και επιτηδευματία και αφετέρου εάν μπορεί να γίνει κάποια ενέργεια τώρα, ώστε η μεταφορά στην Κατοίκων Εξωτερικού να διορθωθεί και να γίνει από τον ορθό χρόνο, δηλαδή τουλάχιστον το 2011 όπου και μεταβήκανε στην Σαουδική Αραβία, γεγονός που αποδεικνύεται και με έγγραφα