Σε κατάστημα εστίασης γίνεται ένα τραπέζι 30 ατόμων. Εχει συμφωνηθεί μεταξύ του
ιδιοκτήτη και του πελάτη που θα πληρώσει τον λογαριασμό να πληρώσει 10 ευρώ
ανά άτομο (η κατανάλωση φαγητού δεν είναι απόλυτα ακριβής και έχει κάποιους
περιορισμούς πχ ένα κρασί ανά δύο άτομα,κλπ). Σε περίπτωση που υπερβούν αυτό
το όριο ο πελάτης θα τα πληρώσει επιπλέον με τις τιμές που υπάρχουν στο κατάστημα.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Από την στιγμή που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται οι παραγγελίες πως θα το
διαχειριστεί ο ιδιοκτήτης? Τι παραστατικά θα εκδώσει και πότε?

ευχαριστώ