23/09/09 | Αρχική > Ψυχαγωγία > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φέτος στο Mega θα ζούμε... τη ζωή μιας άλλης

Την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, σηκώνει αυλαία η νέα καθημερινή σειρά του Mega ''Η Ζωή της Άλλης'' με ένα δίωρο εισαγωγικό επεισόδιο. Οι δρόμοι δύο αδελφικών φίλων, που μεγάλωσαν μαζί σε ίδρυμα, χωρίζουν και η μία θα προσπαθήσει να οικειοποιηθεί τη ζωή της άλλης... Η συνέχεια καθημερινά στις 18:10 στο Mega.

Ξένια και Ελπίδα: Δύο αδελφικές φίλες που μεγάλωσαν μαζί σε ίδρυμα έχοντας γνωρίσει την εγκατάλειψη.

Η Ελπίδα, καλοσυνάτη, έξυπνη, ταλαντούχα, κυνηγάει το όνειρό της να γίνει σεφ. Η Ξένια, ζηλόφθονη, φιλόδοξη και παραδόπιστη, «οικειοποιείται» τη ζωή, την οικογένεια και την περιουσία της φίλης της, όταν ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Ελπίδας: είναι εγγονή της πλούσιας επιχειρηματία Κάτιας Καλλιφατίδη, ιδιοκτήτριας της μεγαλύτερης εταιρείας catering στην Ελλάδα. Όμως η Ξένια δε σταματά εκεί. Aποπειράται να «κλέψει» ο,τιδήποτε κατακτά η Ελπίδα στη ζωή της…

Λίγα λόγια για τους χαρακτήρες…

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι η Ελπίδα Φωτίου. Καλόκαρδη, πάντα αισιόδοξη και ταλαντούχα, εγκαταλείπει το ίδρυμα στο οποίο μεγάλωσε και έρχεται στην Αθήνα να κυνηγήσει το όνειρό της: να σπουδάσει μαγειρική και να γίνει σεφ. Η μοίρα όμως της επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις…

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η Ξένια Παππά. Φιλόδοξη, αλλά υπολογίστρια και ζηλόφθονη, αισθάνεται πάντα μειονεκτικά δίπλα στην καλύτερή της φίλη. Αρπάζει την ευκαιρία και «οικειοποιείται» τη ζωή της Ελπίδας, όταν ανακαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα…

Η Κάτια Δανδουλάκη υποδύεται την Κάτια Καλλιφατίδη. Πλούσια, δυναμική επιχειρηματίας, απαιτητική, μοντέρνα, είναι ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης εταιρείας catering της χώρας, στην οποία θα πιάσει η δουλειά η Ελπίδα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τη μεταξύ τους σχέση…

Ο Όθων Μεταξάς υποδύεται τον Στέφανο Γαλανό, ένα γιατρό μεγάλου νοσοκομείου. Γνωρίζεται με την Ελπίδα και την ερωτεύεται, όμως η Ξένια θα επιχειρήσει να μπει ανάμεσά τους…

Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι ο Χάρης Γιάνναρης. Διαθέτει αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και χιούμορ, είναι γοητευτικός και λάτρης του «ωραίου φύλου». Ευφάνταστος σεφ αλλά και αυστηρός δάσκαλος με μεγάλες απαιτήσεις από τους σπουδαστές του. Παρά την επιτυχία του, διατηρεί την απλότητά του. Στην πορεία, θα τον δούμε στο ρόλο του δασκάλου της Ελπίδας στη σχολή μαγειρικής.

Ο Κώστας Αποστολάκης υποδύεται τον Μάνο Καλλιφατίδη. Γιος της Κάτιας, μένει στην έπαυλή της μαζί με τη σύζυγό του και είναι πάντα πιστός και πειθήνιος στη μητέρα του.

Η Βαλέρια Χριστοδουλίδου είναι η Έλενα Καλλιφατίδη, σύζυγος του Μάνου. Της αρέσει η μεγάλη ζωή αλλά πλήττει στην έπαυλη, περιφρονεί τον σύζυγό της και συγκρούεται συνεχώς με την Κάτια.

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος είναι ο Φάνης Καλλιφατίδης, γιος του Μάνου και της Έλενας. Επιστρέφει από τις σπουδές του στην Αγγλία και διαψεύδει τις προσδοκίες των γονέων του αλλά και της γιαγιάς του που τον ήθελαν κληρονόμο της περιουσίας της. Αντί για την οικογενειακή επιχείρηση, επιλέγει να εργαστεί σε περιβαλλοντική οργάνωση.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης υποδύεται τον Ηλία Καλλιφατίδη, γιο της Κάτιας και πατέρα της Ελπίδας. Διέκοψε κάθε σχέση με τη μητέρα του και την υπόλοιπη οικογένεια όταν η Κάτια δεν αποδέχθηκε τη σύζυγό του, Βάσω.

Η Νίκη Παλληκαράκη είναι η Βάσω, η σύζυγος του Ηλία και μητέρα της Ελπίδας. Από εκείνη έχει κληρονομήσει η Ελπίδα και το πάθος για τη μαγειρική. Έχει άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, όμως ποτέ δεν ξεπέρασε το χαμό της Ελπίδας…

Η Παρασκευή Κατσάνη είναι η Τόνια Παυλάκου, κόρη της Βάσως από προηγούμενο γάμο της και εργάζεται σε περιβαλλοντική οργάνωση.

Ο Ορέστης Τρίκας υποδύεται τον Νικόλα Παυλάκο, γιο της Βάσως από προηγούμενο γάμο. Αν και δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή του, τελικά βοηθά τη μητέρα του στην οικογενειακή επιχείρηση catering.

Ο Μιχάλης Μητρούσης υποδύεται τον Δρα Ανδρόνικο Γαλανό, πατέρα του Στέφανου. Ψυχαναλυτής - ψυχοθεραπευτής με αγάπη για το καλό φαγητό, ενθουσιάζεται με την σχέση του γιοy του με την Ελπίδα και εκτιμά τις ικανότητές της στη μαγειρική.

Ο Μιχάλης Μαρκάτης είναι ο Στάθης Κυριακίδης. Είναι φιλόδοξος και προσπαθεί να πιάσει την καλή κάνοντας μια δική του δουλειά. Για τον σκοπό αυτό χρειάζεται χρήματα και η σχέση του με την Έλενα Καλλιφατίδη ελπίζει ότι θα είναι το μέσο που θα τον βοηθήσει να εκπληρώσει τον σκοπό του…

Ο Πάνος Βλάχος είναι ο Τζώρτζης Παπαδόπουλος, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την Ξένια όταν αυτή ήταν στο ίδρυμα. Την αιφνιδιάζει με την άφιξή του στην Αθήνα και γίνεται συνεργός της στα σχέδιά της κατά της Ελπίδας.

Η Δώρα Χρυσικού είναι η Μαίρη Τριανταφύλλου. Εργάζεται στην κουζίνα της επιχείρησης της Κάτιας ως βοηθός σεφ και επιβλέπει τη δουλειά της Ελπίδας. Έχει μια κόρη, τη Ντορίτα, την οποία έχει μεγαλώσει μόνη της και γι’ αυτό είναι υπερπροστατευτική.

Η Ευγενία Παναγοπούλου είναι η Ντορίτα, κόρη της Μαίρης, η οποία εργάζεται και αυτή στην κουζίνα της επιχείρησης της Κάτιας. Γίνεται αμέσως φίλη με την Ελπίδα, τη στηρίζει και τη βοηθά μαζί με τη μητέρα της.

Από τις 27 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 18:10 η ''Ζωή της Άλλης'' έρχεται στο Mega...


23/9/2009
Πηγή: www.nooz.grcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.