19/06/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Επιχειρηματικά

Ημερίδα στις 26.06 για το Epsilon Pay | Ενημερωθείτε για τη Διαδικασία Ενεργοποίησης και αξιοποιείστε όλες τις δυνατότητες της Υπηρεσίας!

Ο Όμιλος EPSILON NET και η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, ανέπτυξαν την Υπηρεσία Εισπράξεων Epsilon Pay και με στόχο την εξοικείωση των επιχειρήσεων με τις ωφέλιμες λειτουργικότητες της Υπηρεσίας, διοργανώνουν την Τετάρτη 26.06.2024 στις 16:00-17:00, Ειδική Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα:

Νέα Λειτουργικότητα Bill Payments μέσω του Epsilon Pay | Ενημερωθείτε για τη Διαδικασία Ενεργοποίησης και αξιοποιείστε όλες τις δυνατότητες της Υπηρεσίας!

Στο πλαίσιο της Διαδικτυακής Ημερίδας, οι εισηγητές θα παρουσιάσουν τα οφέλη της Νέας Ψηφιακής Υπηρεσίας Epsilon Pay και θα εστιάσουν στις δυνατότητες και στα οφέλη που προσφέρουν για τις επιχειρήσεις η διατιθέμενη λειτουργικότητα Αυτοματοποίηση εισπράξεων RF καθώς και η νέα λειτουργικότητα Πληρωμές Λογαριασμών Bill payments, η οποία θα διατεθεί το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, θα γίνει περιγραφή της διαδικασίας για την ολοκληρωμένη εγγραφή στην Υπηρεσία και για την ενεργοποίηση στην Εθνική Τράπεζα, ώστε οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από όλες τις δυνατότητες, που προσφέρει η νέα Υπηρεσία Εισπράξεων Epsilon Pay.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν αναλυτικότερη πληροφόρηση μπορούν να δουν την πρόσκληση και να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή εδώ.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Ημερίδα, Epsilon Net, Εθνική Τράπεζα