29/05/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Χαλκιδικής: «Ζητάμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης διαφθοράς στη ΔΟΥ Χαλκίδας - Δεν επιτρέπουμε τη στοχοποίηση και την απαξίωση όλων των συναδέλφων»

Θεσσαλονίκη, 29-5-2024


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Χαλκιδικής κατόπιν ομόφωνης απόφασής του, υιοθετεί πλήρως την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομών Βοιωτίας και Εύβοιας για το περιστατικό στην Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας και στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων του παραπάνω συλλόγου που κήρυξαν στάση εργασίας για την Πέμπτη 30.05.2024.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε φαινόμενο διαφθοράς και κακοδιοίκησης, και απαιτούμε την πλήρη και σε βάθος διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Δεν επιτρέπουμε τη στοχοποίηση και την πλήρη απαξίωση όλων των συναδέλφων, οι οποίοι εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες σε τραγικά υποστελεχωμένες υπηρεσίες χωρίς την απαραίτητη υλικοτεχνική και ψηφιακή υποδομή.

Η πρόθεση της διοίκηση της ΑΑΔΕ για υποβάθμιση της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας πλήττει την εξυπηρέτηση των πολιτών, για δε η τυχόν μεταφορά των υπαλλήλων σε κεντρικές υπηρεσίες της Αττικής θίγουν κατάφωρα τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και προσβάλλει ευθέως την προσωπικότητά τους.


Δείτε την από 25.05.2024 ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομών Βοιωτίας και Εύβοιας και το από 27.05.2024 Δελτίου Τύπου εδώ.

comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Διαφθορά, ΔΟΥ, Εφοριακοί