29/05/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής και Κυκλάδων: «Καταδικάζουμε όλα τα φαινόμενα διαφθοράς και κακοδιοίκησης - Υπερασπιζόμαστε τη Στάση Εργασίας για αύριο Πέμπτη 30 Μαΐου»

Αθήνα 29.5.2024

Αριθμ.Πρ.:220


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής και Κυκλάδων καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους όλα τα φαινόμενα διαφθοράς και κακοδιοίκησης, όπου αυτά εμφανίζονται και εφόσον αποδεδειγμένα έχουν διαπραχθεί.

Δεν θα επιτρέψει όμως σε κανένα να σπιλώνει και να αμαυρώνει το έργο χιλιάδων εφοριακών υπαλλήλων που με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, κάτω από δύσκολες συνθήκες με έλλειψη προσωπικού, με ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή, μέσα σε ένα δαιδαλώδες φορολογικό πλαίσιο αγωνίζονται, τόσο για τη διασφάλιση των Δημοσίων Εσόδων, όσο και για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Συντασσόμαστε με τους συναδέλφους μας στην ΔΟΥ Χαλκίδας, υπερασπιζόμαστε με θέρμη τη Στάση Εργασίας που έχει προκηρυχθεί για αύριο Πέμπτη, 30 Μαΐου, απέναντι στα διαφαινόμενα σχέδια της Διοίκησης της Α.Α.Δ.Ε. για υποβάθμιση της ΔΟΥ Χαλκίδας, προκειμένου να καλύψει τις δικές της αδιαμφισβήτητες ευθύνες.

Δεν θα ανεχτούμε την οριζόντια τιμωρία όλων των Συναδέλφων μας στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας. Δεν θα επιτρέψουμε την διαπόμπευση του κλάδου, των τίμιων και ευσυνείδητων συναδέλφων μας και των οικογενειών τους. Ας αναλάβουν, επιτέλους, την ευθύνη των επιλογών τους εκείνοι που διοικούν τις υπηρεσίες μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Σκορδά Ειρήνη Αναστασία

Ο Γεν. Γραμματέας

Ρόδης Γεώργιοςcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Κυκλάδες, Στάση εργασίας, Σύλλογος εργαζομένων, Αττική, ΔΟΥ