24/05/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΟΕ-ΔΟΥ για τη ΔΟΥ Χαλκίδας: Δεν ζητάμε αλλά απαιτούμε την άμεση διερεύνηση τέτοιων περιστατικών

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν τη ΔΟΥ Χαλκίδας, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι ως κλάδος ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση διερεύνηση τέτοιων περιστατικών και την άμεση απόδοση ευθυνών όπου διαπιστώνονται.

Τέτοια περιστατικά δεν είναι μόνο καταδικαστέα αλλά προσβάλλουν και τη συντριπτική πλειοψηφία χιλιάδων εργαζομένων, οι οποίοι υπό αντίξοες συνθήκες παλεύουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιτρέψουμε μεμονωμένα φαινόμενα να απαξιώσουν την δουλειά και να θίξουν την αξιοπρέπεια χιλιάδων εργαζομένων, όπως και δεν θα επιτρέψουμε να υποβαθμιστούν οι ευθύνες όσων έχουν την αρμοδιότητα διοίκησης και στελέχωσης των υπηρεσιών μας. Είναι αδιανόητο και πρωτοφανές πιθανές ευθύνες μεμονωμένων υπαλλήλων να επιχειρείται να αποδοθούν στο σύνολο των εργαζομένων μιας υπηρεσίας.

Παραμένουμε αρωγοί στην Δημόσια Διοίκηση, ενάντια στα φαινόμενα διαφθοράς και διατρανώνουμε τη φωνή συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους χιλιάδες υπαλλήλους της ΑΑΔΕ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΠΟΕ-ΔΟΥ