20/05/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΑΣΦΕΕΑ: «Απορία ψάλτου…..βήξ»

Δεν είχαμε καμία απολύτως αυταπάτη ότι κάποιος που δεν έχει ούτε μεροκάματο στη ζωή του, μπορεί να είναι ικανός να παίξει το ρόλο ενός υπουργού, παρά μόνο ως ψάλτης αυτών που τον πληρώνουν για να διεκπεραιώνει τις εντολές τους. Ε, οι απορίες του δεν μπορεί παρά να είναι βήχας.

Ο συγκεκριμένος ανεπάγγελτος υπηρέτης των χορηγών του και σε αυτή του την παρέμβαση στις 17/5 έκανε φιλότιμη προσπάθεια να μεταφέρει τις εντολές τους.

Το πρόβλημα δεν είναι με αυτόν (ή οποιονδήποτε άλλον του είδους του). Το πρώτο μεγάλο πρόβλημα είναι με όσους «συνεργάτες» έχει μέσα στα πόδια μας και μας βάζουν τρικλοποδιές για να διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του. Τους τύπους που σε «κοινές συνεδριάσεις» προβαίνουν σε δράσεις χωρίς καμία απολύτως δράση. Στην Πέμπτη φάλαγγα δηλαδή των εντολέων του κάθε Χατζηδάκη. Το δεύτερο (ίσως και μεγαλύτερο) πρόβλημα είναι με όσους εξακολουθούν να στηρίζουν τους πεμπτοφαλαγγίτες σαν εκπροσώπους τους. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα; Περίεργο φαίνεται. Έχουν άλλου είδους αλισβερίσια; Ειλικρινά δεν ξέρουμε.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι όσο η πλειοψηφία των λογιστών μένει στην αγανάκτηση, δυστυχώς αυτοί θα κουμαντάρουν τις ζωές μας. Κάτι τύποι που μαζεύονται για να διαπιστώσουν ότι πρέπει να συνεχίσουν μια ίδια διαδικασία, περιμένοντας να έχουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Να δεις πως τους έλεγε ο Αϊνστάιν…. Αχ δεν το θυμάμαι τώρα!!! Εμφανίζονται και κάποιοι άλλοι που φαντασιώνονται ΝΠΔΔ, ομοσπονδίες κατά περιοχές που διαμορφώνουν τις δικές τους πλειοψηφίες κλπ. Όποιος δε θέλει να ζυμώσει χίλια χρόνια κοσκινίζει.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Σε όλη την ιστορία του ανθρώπου τίποτε δεν άλλαξε γιατί κάποιος το χάρισε. Όλες οι κατακτήσεις ήταν αποτελέσματα δύσκολων αγώνων και πολλές φορές με θυσίες. Όσοι πραγματικά θέλουν να βαδίζουν με ψηλά το κεφάλι και να κοιτάνε τον κόσμο στα μάτια και όχι στα παπούτσια, έχουν τώρα πια την ευκαιρία τους.

Να ξεσηκωθούν ενάντια στους υπουργούς-υπάλληλους των μεγάλων εταιρειών, αλλά και ενάντια στους υπαλληλίσκους που τους στηρίζουν και αλληλοσυγχαίρονται.

Η μόνη λύση είναι ο μαζικός αγώνας. Να παρθούν σήμερα κιόλας αποφάσεις από τις Ενώσεις. Να ξεπεραστούν και όποια εμπόδια βάζουν πιθανά κάποια ΔΣ. Γιατί η πλειοψηφία των προέδρων απ’ ότι φάνηκε και στην τελευταία ολομέλεια δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιο βάρος. Μπορούν να παρθούν αποφάσεις από γενικές συνελεύσεις. Σε μια μέρα. Σήμερα. Όχι στη Δευτέρα παρουσία. Στους δρόμους κρίνεται το δίκιο. Όσοι λένε το αντίθετο, απλά ή είναι «συνεργάτες» ή τους στηρίζουν.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. ΜΑΗΣ 2024.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΑΣΦΕΕΑ, Λογιστές-φοροτεχνικοί