20/05/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Επιθεώρηση Εργασίας: Οδηγός αντιμετώπισης για τη βία και τη παρενόχληση στην εργασία

Εκστρατεία ενημέρωσης εργαζομένων και εργοδοτών, στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης σε θέματα βίας και παρενόχλησης, ξεκινά η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρησης Εργασίας.

Στην κατεύθυνση αυτή, δημιούργησε έναν περιεκτικό οδηγό αντιμετώπισης του φαινομένου, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Η διανομή του στους χώρους απασχόλησης θα γίνει από Επιθεωρητές Εργασίας, κατά την πραγματοποίηση ελέγχων. Παράλληλα, είναι ψηφιακά διαθέσιμος εδώ.

Η δράση της Επιθεώρησης Εργασίας, για την άμεση ενημέρωση εργαζομένων και εργοδοτών, έχει την υποστήριξη του υπουργείου Εργασίας.

Παράλληλα, με τη συμβολή της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», μίας κοινότητας εξωστρεφών, παραγωγικών μεταποιητικών επιχειρήσεων ελληνικής ιδιοκτησίας, η οποία αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, ο οδηγός θα προωθηθεί σε επιχειρήσεις-μέλη της, ώστε να διαμοιρασθεί σε εργαζόμενους.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Επιθεώρηση εργασίας, Παρενόχληση, Βία στην εργασία