17/04/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Επιχειρηματικά

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Η πρώτη λύση με την ονομασία EPSILON ALL in ONE (PAX edition) έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, και περιλαμβάνει:

  • τη cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης Epsilon Smart
  • τις υπηρεσίες Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Epsilon Digital
  • τη συσκευή POS με λειτουργικό android, PAX 920 Pro
  • τις απαραίτητες υπηρεσίες διασύνδεσης, ενεργοποίησης και υποστήριξης

Με το EPSILON ALL in ONE ο τελικός χρήστης μπορεί να τιμολογεί, να εισπράττει και να εκδίδει αποδείξεις από μία μόνο συσκευή και με 3 απλά βήματα.

Με την παραπάνω λύση, η επιχείρηση συμβάλλεται με την NBG Pay, ώστε να αποδέχεται συναλλαγές με κάρτες πληρωμών (σύμβαση acquiring business). Η διαδικασία εγγραφής (on boarding) του πελάτη στη σύμβαση acquiring business και στα συστήματα της NBG Pay πραγματοποιείται με την αρωγή της Εθνικής Τράπεζας και την αξιοποίηση τόσο των ψηφιακών υποδομών όσο και του Δικτύου των Καταστημάτων της.

Η NBG Pay, έχοντας ήδη συμπληρώσει τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας της προσφέροντας καινοτόμες fintech λύσεις για κάθε επιχείρηση, επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες, με στόχο τη σταδιακή ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων για επιχειρήσεις, παρέχοντας ασφαλείς λύσεις πληρωμών, ταχύτητα και ευελιξία.

Η στρατηγική συμφωνία με τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο Όμιλο EPSILON NET, αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο διευρυμένο φάσμα καινοτόμων λύσεων στον τομέα των πληρωμών.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο EPSILON NET

H EPSILON NET είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στον τομέα του Business Software & Technology Systems. Απασχολεί 1500+ εργαζόμενους και διαθέτει ένα δίκτυο 500 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Ως καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων επενδύει αδιαλείπτως σε τεχνολογίες αιχμής. Προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων λύσεων με την φιλοσοφία all in one, με στόχο να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Λίγα λόγια για την NBG PAY

Η NBG Pay αποτελεί τη νέα πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα υπηρεσιών πληρωμών, με τη σφραγίδα και την εγγύηση της Εθνικής Τράπεζας και της Global Payments.

Η ΝΒG Pay είναι το κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα της Εθνικής Τράπεζας και της Global Payments, το οποίο έχει ως στόχο να προσφέρει αξιόπιστες και τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις fintech για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών αποδοχής συναλλαγών με κάρτες πληρωμών.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Epsilon Net, Εθνική Τράπεζα