12/04/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΣΕΕΛΦΟ Καρδίτσας: Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Παρασκευής 12/4/2024

Ο Σ.Ε.ΕΛ.Φ.Ο. Καρδίτσας μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 09/04/2024, αποφάσισε τη συμμετοχή του Συλλόγου στις ανά την επικράτεια κινήσεις διαμαρτυρίας της 12/04/2024, ενάντια στις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε οι λογιστές – φοροτεχνικοί κατά την άσκηση του επαγγέλματός μας και στις εν γένει δυσμενείς επιπτώσεις σε βάρος μας, από τον ελλιπή ή/και πλημμελή σχεδιασμό και υλοποίηση μέτρων της Φορολογικής Διοίκησης.

Καλούμε τα μέλη μας να απέχουν την 12/04/2024 από κάθε λογιστική και φοροτεχνική εργασία - υπηρεσία, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σωρευμένα προβλήματα που μας ταλανίζουν με υπαιτιότητα της Φορολογικής Διοίκησης και καθιστούν τοξικό το περιβάλλον εργασίας μας.
Παράλληλα, συμμετέχουμε με την παρουσία μας στις κινητοποιήσεις της Παρασκευής στην Αθήνα, στο Υπουργείο Οικονομικών, μαζί με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα. Προϋπόθεση: οι δηλώσεις συμμετοχής για τη μετάβαση να γίνουν μέχρι αύριο, ώστε να προλάβουμε να οργανωθούμε.


Το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Παπαδημητρίου


Ο Αντιπρόεδρος

Κώστας Συρόπουλος


Ο Γ. Γραμματέας

Κώστας Λαμπρόπουλος


Η Ταμίας

Γεωργία Νταντάμη


Το Μέλος

Αποστολόπουλος Αλέξανδροςcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΕΕΛΦΟΚ, Λογιστές-φοροτεχνικοί