09/04/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΣΟΛΝΘ: Κάλεσμα στις κινητοποιήσεις την Παρασκευή 12/4

Ο επαγγελματικός κλάδος των οικονομολόγων-λογιστών-φοροτεχνικών βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλά συσσωρευμένα και οξυμένα προβλήματα.

Ενώ τα αιτήματα του κλάδου μας έχουν διατυπωθεί πολλές φορές και είναι γνωστά στα αρμόδια Υπουργεία διαπιστώνουμε ότι ούτε ουσιαστικές λύσεις έχουν δοθεί στα υφιστάμενα προβλήματα (π.χ. 4557/2018, ασθένεια λογιστή), ενώ ταυτόχρονα προστίθενται και καινούρια (π.χ. απόφαση 1024/2024 για το «κλείδωμα των περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α.»).

Επειδή αυτό που σήμερα προέχει είναι η δυνατότητα μας να εργαζόμαστε ως επαγγελματίες με αξιοπρέπεια, ώστε να παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες μας και με αφορμή τις κινητοποιήσεις που έχουν αποφασισθεί για την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024:

- Καλούμε τα συναρμόδια Υπουργεία να αποφασίσουν ουσιαστικά μέτρα για την στήριξη του επαγγελματικού μας κλάδου.

- Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίζουν έμπρακτα, με κριτικό πνεύμα και στο βαθμό που μπορούν, κάθε προσπάθεια διαμαρτυρίας ενάντια στην σημερινή απαράδεκτη πραγματικότητα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΗΤΟΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΟΛΝΘ, Λογιστές-φοροτεχνικοί