27/03/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΛΣΑ: «Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο ας ταρακουνήσει τον εαυτό του» - Σωκράτης

Μάλλον γέλωτες προκαλεί η ανακοίνωση «γνωστού» αυτοαποκαλούμενου «παλαίμαχου» του Κλάδου σχετικά με το προτεινόμενο Πακέτο Εφαρμογής Δέουσας Επιμέλειας του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών.

Αναρωτιόμαστε δε, τι ακριβώς είναι αυτό που ενόχλησε.

Μήπως η συνεργασία με τους συνυπόχρεους του Νόμου Κλάδους και μάλιστα με εκείνους που περιλαμβάνουν στο αντικείμενο της κύριας δραστηριότητάς τους την τήρηση τέτοιων διαδικασιών.

Μήπως η άμεση και έμπρακτη προσπάθεια του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών να μην αφήσει εκτεθειμένα τα μέλη του ή μήπως η κλαδική αλληλεγγύη μέσω της δυνατότητας προστασίας συναδέλφων που είναι ενταγμένοι και ταμειακώς ενήμεροι σε άλλους συλλόγους Λογιστών – Φοροτεχνικών.

Μήπως οι έμπρακτες ενέργειες του ΛΣΑ με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας για την προστασία δεκάδων παθόντων συναδέλφων μας από τις συνέπειες του Νόμου αντί της επιφανειακής διαμαρτυρίας.

Μήπως η νωθρότητα είναι πια τόσο μεγάλη που αποτρέπει την ανάγνωση Καταστατικών και κλαδικών ανακοινώσεων, αναζητώντας χώρο για λίγη ακόμα ματαιοδοξία και αρωγή σε πολιτικής φύσεως θέσεις.

Μήπως, δηλαδή, δεν είναι αντιληπτή η φράση «*Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει τα ανωτέρω κατόπιν πολύμηνης αναζήτησης, λήψης προσφορών εταιριών και μελέτης των διατάξεων. Δεν λαμβάνει κανένα οικονομικό όφελος/ προμήθεια για τα παραπάνω.».

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά και επίκληση στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος!

Εκλεγμένο μέλος ο συντάκτης (!!!), κάνει αναφορά για τους συναδέλφους, μέλη του ΟΕΕ – αδιαφορώντας για τους συναδέλφους που έχουν μόνο την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος χωρίς τα δικαιώματα μέλους!

«Απ’ τη λεχώνα στη μαμή, εχάθη το παιδί!»

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η αναφορά έγινε από έντονη σύγχυση και όχι από περιφρόνηση!

Είμαστε βέβαιοι ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, αγαπητέ, θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει αρκεί να μην εμποδίζετε τη λειτουργία του!

Αφήστε τους εκλεγμένους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις επιτροπές – έτσι κι αλλιώς η δική σας συμμετοχή αφορά σε τυχόν επίλυση προσωπικών σας υποθέσεων και εκ των υστέρων τη δημοσίευση «επαναστατικών» ανακοινώσεων!

Και εφόσον στις τόσο δύσκολες συγκυρίες προτεραιότητά σας είναι η ενίσχυση της ματαιοδοξίας σας, επιβεβαιώστε μας για ακόμη μια φορά γιατί ο κλάδος παραμένει εδώ και χρόνια κατακερματισμένος και συνεχίστε τον κατηφορικό και διχαστικό σας δρόμο.

Για τον Λ.Σ.Α.,

Το ΔΣcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΛΣΑ, Λογιστές-φοροτεχνικοί