02/02/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΛΦΕΕ Ρόδου - Ερωτηματολόγιο με θέμα: Προσδιοριστικοί παράγοντες και επιπτώσεις του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης στους επαγγελματίες λογιστές - φοροτεχνικούς

Αγαπητοί συνάδελφοι,

είναι γεγονός πως η ραγδαία αύξηση των υποχρεώσεων, η μέγγενη των ασφυκτικών προθεσμιών και η απειλή των προστίμων σε κάθε μας κίνηση, έχουν οδηγήσει σε μία χαώδη κατάσταση τον κλάδο μας με δυσάρεστες συνέπειες επαγγελματικής εξουθένωσης. Παρακαλούμε όπως αφιερώσετε 5 λεπτά από τον πολύτιμό χρόνο σας, για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο συναδέλφου από την Χίο, που γίνεται στα πλαίσια της διπλωματικής της εργασίας, σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της, με θέμα:

"Προσδιοριστικοί παράγοντες και επιπτώσεις του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης στους επαγγελματίες λογιστές - φοροτεχνικούς".

Ευελπιστούμε στη μαζική συμμετοχή στην έρευνα, ώστε να επικοινωνήσουμε με τα αποτελέσματα της, την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος μας και να διεκδικήσουμε την εξομάλυνση των συνθηκών.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο παραπάνω ερωτηματολόγιο από εδώ:

Έρευνα "Επαγγελματική εξουθένωση στους επαγγελματίες λογιστές - φοροτεχνικούς"


Από το Δ.Σ της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ
comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Λογιστές-φοροτεχνικοί