26/01/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΟΦΕΕ: Αίτημα για επαναλειτουργία της πλατφόρμας αίτησης για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024

Προς

Τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη

Tον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

κ. Θεοχάρη Θεοχάρη

Τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

κ. Αθανάσιο Πετραλιά

Κοινοποίηση

Tον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.

κ. Γεώργιο Πιτσιλή

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2024

Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 148


Θέμα: Αίτημα για επαναλειτουργία της πλατφόρμας αίτησης για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024


Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,


Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 ήταν η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην πλατφόρμα για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024.

Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά με χρήση των κωδικών TAXISnet, υπάρχει όμως μεγάλο πλήθος δικαιούχων που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, οι οποίοι αναγκαστικά στρέφονται στους λογιστές τους και για αυτή τη δήλωση.

Ως πρωταρχικοί αποδέκτες αυτών των αιτημάτων, έχει έρθει υπόψιν μας μεγάλος αριθμός δικαιούχων που δεν γνώριζαν την ύπαρξη της καταληκτικής ημερομηνίας.

Όπως γνωρίζετε διανύουμε μία περίοδο κρίσης ακρίβειας, και δεν πρέπει κανένας δικαιούχος να χάσει οικονομική ενίσχυση που πραγματικά δικαιούται.

Για αυτούς τους λόγους θεωρούμε αναγκαία την επαναλειτουργία της πλατφόρμας για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης έως την 31η Μαρτίου 2024.


Με εκτίμηση,

για το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος

Καμπάνης Βασίλειος

Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστοφοράκης Δημήτριοςcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Επίδομα θέρμανσης, ΠΟΦΕΕ, Δικαιούχοι, Επαναλειτουργία