26/01/24 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Απάντηση ΑΑΔΕ σε αίτημα ΔΣΑ: Μέσα σε μια εργάσιμη η έκδοση ΑΦΜ και κλειδαρίθμου

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΔΣΑ:

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι τη Δευτέρα 15.1.2024, απεστάλη από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ επιστολή, η οποία συνετάγη με την επιμέλεια της Επιτροπής του ΔΣΑ για τα φορολογικά θέματα (αποτελούμενη από τον Σύμβουλο – Ταμία κ. Κωνσταντίνο Καρέτσο και τους Συμβούλους κ.κ Δημήτρη Αναστασόπουλο και Μιχαήλ Καλαντζόπουλο και του Φορολογικού Συμβούλου της Ολομέλειας και αναπληρωτή Καθηγητή της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ κ. Ανδρέα Τσουρουφλή, σχετικά με την έκδοση ΑΦΜ και κλειδάριθμου.

Την 23η Ιανουαρίου 2024 η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), απέστειλε στον ΔΣΑ απαντητική επιστολή, με την οποία παρέχεται η διαβεβαίωση ότι: «….έχουν ήδη δοθεί οδηγίες στους υπαλλήλους των Δ.Ο.Υ τα συγκεκριμένα αιτήματα να διεκπεραιώνονται, κατά προτεραιότητα, εντός μίας εργάσιμης ημέρας».comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Έκδοση ΑΦΜ, Κλειδάριθμος, ΑΑΔΕ, Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, Δικηγόρος > ΔΣΑ