20/11/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Προοδευτικοί Οικονομολόγοι: Δελτίο τύπου για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης

Οι κυβερνητικές εξαγγελίες για τα νέα φορολογικά μέτρα πλήττουν καίρια τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αφού στο όνομα της δήθεν καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, προωθούνται οριζόντια και ως εκ τούτου άδικα μέτρα και υιοθετείται η πρακτική «καλύτερα λίγα από πολλούς, παρά πολλά από λίγους.

Με κοινή τους ανακοίνωση επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο, για πολλοστή φορά, κοιτάζει αμέτοχο τις εξελίξεις και γυρίζει τη πλάτη στο διεπιστημονικό μέτωπο που συγκροτείται, μόνο και μόνο για να αποδείξει ο Πρόεδρος του φορέα την κομματική του πειθαρχεία και οι συνδιοικούντες παρατάξεις ΠΔΣΟ-ΠΟΦΕΕ τον ρόλο του καλού χειροκροτητή.

Ως Προοδευτικοί Οικονομολόγοι καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 στην πλατεία Κοραή, σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ανά τη χώρα, καθώς και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Από την Γραμματεία των Προοδευτικών Οικονομολόγων Ελλάδοςcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Φορολογικό νομοσχέδιο, Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδας, Λογιστές-φοροτεχνικοί