16/11/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Αναπτυξιακά

Ημερίδα από την EPSILON NET σε συνεργασία με την Digital4U & την BSS για την Νέα Δράση του ΕΣΠΑ για την επιδότηση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Σε συνέχεια των ενημερωτικών ενεργειών για την δυνατότητα αξιοποίησης επιδοτούμενων προγραμμάτων για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο Όμιλος EPSILON NET σε συνεργασία με την εταιρεία Digital4U και την εταιρεία Συμβούλων BSS, διοργανώνουν την Τετάρτη 29/11/2023 διαδικτυακή Ημερίδα για την Επικείμενη Νέα Δράση του ΕΣΠΑ 2021-2027: «Ενίσχυσητης Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Η ημερίδα επιδιώκει την ολοκληρωμένη ενημέρωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη δυνατότητα αξιοποίησης της επικείμενης νέας Δράσης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», η οποία στοχεύει μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σε επιλεγμένους ΚΑΔ όλων των κλάδων της οικονομίας, πλην της εστίασης, του λιανικού εμπορίου και του τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνει αναλυτική περιγραφή των βασικών σημείων, των προϋποθέσεων υπαγωγής και των επιλέξιμων δαπανών που περιλαμβάνονται στην Δράση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων», συνολικού προϋπολογισμού 190.000.000€.

Παράλληλα, θα δοθεί πληροφόρηση σχετικά με τις ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις σε πληροφοριακά συστήματα που προσφέρει ο Όμιλος EPSILON NET για την οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων, καθώς και για τις υπηρεσίες ψηφιακής προβολής και προώθησης που παρέχονται από την εταιρεία Digital4U.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν αναλυτικότερη πληροφόρηση σχετικά με την Δράση, έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή εδώ.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΕΣΠΑ, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Epsilon Net, επιδότηση ΕΣΠΑ