14/11/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Επιχειρηματικά

H Artion καλωσορίζει τη Βασιλική Ηλιοπούλου, πρώην γενική διευθύντρια φορολογικής διοίκησης

Η ARTION AE καλωσορίζει στο δυναμικό της την κα Βασιλική Ηλιοπούλου ένα από τα πλέον καταξιωμένα και αναγνωρίσιμα στελέχη της Φορολογικής Διοίκησης.

Η κα Ηλιοπούλου έχει στο ενεργητικό της περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο Υπουργείο Οικονομικών και τα τελευταία χρόνια κατείχε ηγετικές θέσεις στη Φορολογική Διοίκηση.

Ολοκλήρωσε την καριέρα της διατελώντας Γενική Διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης.

Από αυτή τη θέση συμμετείχε - μεταξύ άλλων - στη θέσπιση διαδικασίας τήρησης ειδικής λίστας ύποπτων για φοροδιαφυγή επιχειρήσεων, στην επίσπευση των διαδικασιών επιστροφής φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, στην έκδοση αποφάσεων για τον εκτιμώμενο προσδιορισμό του φόρου, στη δημιουργία των ΕΛΚΕ, της πλατφόρμας καταγγελιών, του myProperty κ.λπ.

Έχει συνδράμει σε διασυνοριακούς ελέγχους στην Γαλλία και στο Βέλγιο, ενώ συμμετείχε επίσης ενεργά στην Επιτροπή για την εφαρμογή των έμμεσων τεχνικών ελέγχου σε φυσικά πρόσωπα, επαγγελματίες, προτείνοντας στη Διοίκηση της ΑΑΔΕ συγκεκριμένες διαδικασίες και ελεγκτικές επαληθεύσεις που περιελήφθησαν τελικά σε εγκυκλίους που αντικειμενοποιούσαν το σύστημα ελέγχου.

Κατά την διάρκεια της θητείας της ως Προϊσταμένης του ΚΕΦΟΜΕΠ εκδόθηκε το «Εγχειρίδιο Ελέγχου για τη τεκμηρίωση των πιστώσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς φυσικών και νομικών προσώπων», που έως και σήμερα δίνει κατευθυντήριες γραμμές για την αιτιολόγηση των πιστώσεων.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Α.Σ.Ο.Ε.Ε, κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών.

Ο Γιώργος Δαλιάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ARTION A.E., ανέφερε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και καλωσορίζουμε την κα Βασιλική Ηλιοπούλου στην ομάδα μας, ως πολύτιμο συνεργάτη. Η τεράστια εμπειρία της σε όλα τα φορολογικά θέματα και ιδιαίτερα αυτά των φορολογικών ελέγχων θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική παρουσία μας στον χώρο των φορολογικών και φοροτεχνικών υποθέσεων των πελατών μας».
comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ARTION Α.Ε.