18/09/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Επιχειρηματικά

H PCS Αργυρός Χορηγός στο 4o Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης της Ε.Θ.Ε.

Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2023. Η PCS ΑΕ, μέλος του ομίλου EPSILON NET, συμμετέχει ως Αργυρός Χορηγός στο 4ο Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης που θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών σε συνεργασία με την ethosEVENTS και αποτελεί το θεσμικό φόρουμ της αγοράς επαγγελματικής διαχείρισης συλλογικών επενδύσεων και επενδύσεων χαρτοφυλακίου. Επιδιώκει να αποτελέσει σημείο συνάντησης και αναφοράς του συνόλου των θεσμικών επενδυτών, αναδεικνύοντας περαιτέρω τον σημαντικό θεσμικό ρόλο της ΕΘΕ και αναβαθμίζοντας την παρουσία της ως Ηγέτη Σκέψης (thought leader) στην αγορά αλλά και ως θεσμικού συμβούλου κυβερνητικών και επιχειρηματικών αποφάσεων και πολιτικών.

Κύριος σκοπός του είναι να αναδείξει τον ρόλο και τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής επενδυτικής διαχείρισης, να αναδείξει την αναγκαιότητα και τη συμβολή της επαγγελματικής διαχείρισης στο εκάστοτε εγχώριο οικονομικό και ασφαλιστικό γίγνεσθαι, να επισημάνει τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές διαστάσεις για τις εταιρείες μέλη της Ένωσης, να παρουσιάσει τις διεθνείς εξελίξεις και πρακτικές στα πεδία του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας και επενδυτικής διαχείρισης και να αναβαθμίσει τον ρόλο της Ένωσης ως αξιόπιστου θεσμικού συμβούλου της αγοράς.

Η συμμετοχή στo συνέδριο είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, και online μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Στο συνέδριο η PCS θα παρουσιάσει τις λύσεις της που επιτρέπουν σε Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Διαχειριστές Διεθνών και Εγχώριων Επενδυτικών Χαρτοφυλακίων, ΑΕΔΑΚ, Χρηματοοικονομικές Εταιρείες, Ασφαλιστικές Εταιρείες και Επαγγελματικά Ταμεία, να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για την παροχή αποτελεσματικών και αποδοτικών υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://ethosevents.eu/event/4o-synedrio-thesmikis-diacheirisis/

Σχετικά με την PCS ΑΕ

Η Professional Computer Services SA, μέλος του ομίλου EPSILON NET, παρέχει ολοκληρωμένες κάθετες λύσεις για τον χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό τομέα εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, όπως Wealth Management, Αμοιβαία Κεφάλαια, Επαγγελματικά Ταμεία, Θεματοφυλακή, Fund Distribution, Brokerage, Ασφαλιστικές Εταιρείες κ.λπ. Παράλληλα η εταιρεία έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα σε ξένες αγορές όπως η Ρουμανία, το Λουξεμβούργο, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Σερβία, η Τουρκία, η Πολωνία, η Κένυα και η Μάλτα, για μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.pcs.gr.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Συνέδριο, Epsilon Net, PCS ΑΕ